0

serenas stijlgids 640Naast mode en lifestyle blogs zijn er ook een hele hoop leuke beauty blogs in Nederland te vinden. Eén van de bekendste is Beautylab.nl. Serena Verbon richtte de site op in 2009 en anno 2015 is het misschien wel de grootste beauty blog van Nederland.

Serena lanceerde gisteren officieel haar eerste boek genaamd Serena’s Stijlgids in het College Hotel in Amsterdam. Wij wipten langs om haar te feliciteren én kregen natuurlijk een boek cadeau. We hebben dus even de tijd gehad om erin te neuzen en zijn super enthousiast!

Serena’s Stijlgids is anders dan de boeken die bloggers de laatste tijd op de markt hebben gebracht. Het staat vol met tips op beauty, fashion en lifestyle gebied. Denk bijvoorbeeld aan hoe je zelf decoratie kan maken voor je huis, yummy recepten, travel aanraders én natuurlijk beauty tricks zoals hoe je zelf de perfecte smokey eyelook creëert.

Naast dat Serena’s tips echt superleuk en handig zijn, is het boek ook echt geweldig vormgegeven. “Met Serena’s Stijlgids heb ik eindelijk iets tastbaars in handen en bundel ik mijn populairste blogposts aangevuld met nieuwe, unieke content tot een perfecte gids voor iedere vrouw. Waar ik het meest trots op ben zijn de foto’s in het boek, die ik grotendeels zelf heb geschoten”, aldus Serena.

Bekijk de cover van het boek en een kleine preview van de inhoud hieronder. Klik op de foto om ‘m te bestellen bij Bol.com!

www.bol.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties