0

d8b4ec8a4be811e3a5c90ecfc2d141c9_8Thank God voor Instagram! We kregen door het sociale medium al een een kijkje achter de schermen bij topmodellen als Doutzen Kroes, Kim Feenstra en Miranda Kerr en nu kunnen we ook het leven aan de andere kant van de camera bekijken.

Topfotograaf Mario Testino is namelijk ook actief op Instagram en plaatste al een paar artistieke kiekjes. Want ja, foto’s maken kan Mario wel. De fotograaf legde eerder al celebs als Kate Moss, Gisele Bündchen, Lady Gaga en Madonna op de gevoelige plaat vast en deelt vanaf nu dus ook zijn talent met ons.

Wie denkt dat Mario alleen maar goed is in achter de camera staan, heeft het goed mis. Funny fact is namelijk dat de fotograaf maar liefst vier studies achter elkaar heeft gedaan! De knappe kop studeerde economie, rechten, internationale betrekkingen en natuurlijk fotografie. Wij zijn heel blij dat hij uiteindelijk voor het laatste heeft gekozen!

Bekijk hieronder alvast twee foto’s die Mario Testino op zijn Instagram heeft geplaatst. Klik op de foto’s op naar zijn account te gaan!

"LIFE IS A SHOW #VOGUECHINA @angelica_cheung @shupeicute @jujujuxiaowen @melvin0619"

“LIFE IS A SHOW #VOGUECHINA @angelica_cheung @shupeicute @jujujuxiaowen @melvin0619″

"THE STAR @sqwhat @voguechinamagazine"

“THE STAR @sqwhat @voguechinamagazine”

www.instagram.com/mariotestino

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties