0

danie 4Als er één dame in Nederland is die precies weet wat wij deze winter moeten dragen is het wel Danie Bles. Neerlands Rachel Zoe deelt al haar fashion geheimen in haar eigen Shop & Styleguide, die jij vanaf vandaag weer in huis kan halen.

De nieuwste ByDanie Styleguide staat weer vol met de nieuwste trends en musthaves en verteld jou precies wat jij deze winter moet dragen. Nu de feestdagen steeds dichterbij komen, moeten de partylooks ook weer worden verzonnen. In de speciale ByDanie Party Guide geeft Danie tips om een feestelijke outfit te creëren, met handige shopping tips waar jij stunning items kan scoren.

Naast alle leuke mode tips en updates, krijgen we ook een kijkje bij de shoot van Chantal Janzen, zien we Danie inspiratie opdoen in L.A. voor haar eigen lijn ByDanie en zijn er interessante interviews te lezen. Ook organiseert nummer één styliste een masterclass waar jij bij kunt zijn door mee te doen aan de win actie in het blad.

Deze winter kan dus absoluut de ByDanie Shop & Styleguide niet in jouw tas ontbreken, om altijd op de hoogte te zijn van de ins en outs op modegebied. Vanaf vandaag ligt hij in alle winkels, dus haal hem snel in huis!

  • danie 5
  • danie 3
  • danie 2
  • danie 1

www.instagram.com/bydanienl

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties