0

TLCWij vrouwen zwijmelen nou eenmaal weg bij bruiloften en alles wat daarmee te maken heeft. Van de jurk tot de taart, we love it! In onze wedding inspiration rubriek kun je elke week weg dromen maar als dat voor jou nog niet genoeg is, hebben we goed nieuws.

Zender TLC komt namelijk met maar liefst twee nieuwe programma’s die helemaal in het teken staan van het huwelijk. En de timing kon niet beter zijn; de dagen worden korter en kouder en wat is er dan lekkerder dan met een grote kop thee en chocola op de bank wegkruipen en genieten van een beetje romantiek op de buis?

In het eerste programma ‘Something Borrowed, Something New’ staat de keuze van de jurk centraal. Kiezen de bruiden voor een prachtige nieuwe jurk in hun eigen smaak of gaan ze toch voor een jurk die een dierbare, bijvoorbeeld hun moeder, zus of vriendin, aan hun overdraagt. Wij zouden niet graag in hun schoenen willen staan…

In het tweede programma ‘The Newlyweds’ draait het juist om het leven na de bruiloft en volgen we een jaar lang vier pasgetrouwde stelletjes. Hoe bevalt het getrouwde leven en is hun liefdesleven nog altijd zo sprankelend?

Beide programma’s zijn vanaf nu elke dinsdag te zien om 21:00 en 22:00 uur. Houd deze avond dus vrij in je agenda en zwijmel lekker weg, wij doen met je mee!

TLC

www.tlc.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties