0

teen vogue parsons school 640Dikke kans dat een carrière in de mode ook jouw droomwens is, maar dat je opleiding je wellicht tegenhoudt. Gelukkig is een loopbaanswitch tegenwoordig meer dan normaal en kan je met een cursusje hier of daar echt wel de stap naar een fashionable job wagen.

Wij hebben zelfs een hele leuke plek gevonden waar je dat kan doen: bij Parsons modeschool en Teen Vogue, maar dan lekker aan je eigen keukentafel. Deze twee grote namen in de mode hebben namelijk de krachten gebundeld en bieden vanaf komende september een online programma aan op de gebieden: Visual Style, Design, Production, Media and Marketing. Iedereen kan zich voor deze korte cursussen aanmelden er is alleen wel sprake van een selectie. 

In totaal is er 42 uur aan studiemateriaal en heb je de mogelijkheden om contact te hebben met alle grote namen uit de Parsons school en van de (online) Teen Vogue redactie. Wat ons betreft is het zeker een gokje waard om je in te schrijven. Hier vind je de website over deze nieuwe online cursussen.

  • teen vogue parsons school 500

(Beeld: www.teenvogue.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties