0

TIP Sylvies geheimen voor een strak lichaam en mooi gezichtNaast dat Sylvie een stijlicoon voor veel van ons is, zijn we ook jaloers op haar prachtige figuurtje en haar immer perfecte gezichtje. Wat haar geheim is?

Dat onthulde ze gisteren aan ILFN tijdens het interview dat wij met haar hielden. Haar geweldige lichaam komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. “Ik sport minstens vijf keer in de week. Als ik een shoot heb dan probeer ik op koolhydraten te letten en eet ik vetvrij en sugar free. Ik doe een combinatie van cardio fitness en bodytec; dat is in Duitsland heel groot. Je hebt dan zo’n pak aan en doet klassieke bewegingen maar je krijgt ook nog eens een elektrostimulans op je spieren. Waar je normaal gesproken een uur nodig voor hebt doe je in twintig minuten.”

Wat Sylvie’s beauty geheimen zijn? “Het is belangrijk dat je altijd je gezicht goed schoonmaakt en hydrateert. Ik gebruik graag wimperserum om mijn wimpers langer te laten groeien en ook oogdruppels voor heldere ogen. Mooi geföhnd haar vind ik ook erg belangrijk. Ik gebruik niet elke dag make-up als ik vrij ben, hooguit een beetje lippenbalsem en concealer. Thats it.”

Lees het complete interview hier!

sylvie beautygeheimen 1 sylvie beautygeheimen 2 sylvie beautygeheimen 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties