0

150Dierenvrienden opgelet! Ben jij gek op het maken van statements én kom je regelmatig op voor de rechten van dieren? Dan hebben wij een hele leuke tip voor je. Dierenorganisatie PETA UK heeft namelijk hulp ingeschakeld van een geliefd label, om te gekke kledingstukken te ontwerpen.

Op het de website van het Britse label Black Score kun je nu namelijk talloze t-shirtjes en sweatshirts vinden waar je anderen rode wangetjes mee kan geven. Op de kledingstukken staan teksten zoals, “Hands of the tosh bitches, I’m not your walking wardrobe” en “Het your filthy paws off woolly draws”. Simeon Farrar is het geniale brein achter het label én heeft heel veel oog voor slogans en illustraties. Met deze kledingstukken maak je flinke statements, want ze hebben allemaal het dierenrechten thema. Van elk verkochte item gaat een deel van de opbrengst naar PETA UK.

Farrar is heel erg blij met de samenwerking en enthousiast over PETA. “Ze zijn enorm gepassioneerd en proactief in de kruistocht tegen dierenmishandeling. Black Score steekt vaak de middelvinger op voor het dierenrijk en om dit te kunnen doen ter ondersteuning van een goed doel zoals PETA UK is een echte eer”, aldus de ontwerper.

Bekijk de kledingstukken hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.store.blackscore.co.uk

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties