0

karlie-kloss-by-alique-vogue-netherlands-october-2014-1Karlie Kloss is een beauty with brains, dat wisten we al! Ze maakte kenbaar weer te willen gaan studeren aan NYU en hing daarom haar Angel vleugels aan de wilgen. Afgelopen zomer volgde ze ook al een tweeweekse cursus coderen aan de Flatiron school.

Dat was het begin van een nieuwe interesse van Karlie. Nog steeds is ze veel bezig met computers en vooral dus coderen. Omdat ze deze kennis belangrijk vindt, komt Karlie met studiebeurzen voor jonge vrouwen om te leren coderen aan de Flatiron school. De blondine zorgt ervoor dat twintig vrouwen de cursus compleet kosteloos kunnen volgen. “I think it’s crucial that young women learn to code as early as possible to ensure that we, as women, have a voice and a stake in what the world looks like.”

Dit maakte ze allemaal gisteravond bekend op haar social media via een aantal filmpjes. Om in aanmerking te komen voor de beurs moet je een filmpje opsturen waarin je uitlegt waarom jij wilt leren coderen. Karlie zal persoonlijk de winnaars selecteren en op 10 mei bekend maken.

Geïnteresseerd in ‘Koding with Karlie’? Bekijk hieronder de informatie filmpjes van haar Instagram.

(Beeld: www.vogue.nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties