0

fab tas tijdschriftabonnement deal 150Wij vrouwen hebben het altijd wel druk. Zijn we niet bezig met ons werk, dan wel met het zorgen voor anderen, het huis netjes maken en ga zo maar door. Maar we moeten niet vergeten om ook wat me-time te regelen voor onszelf. Dé manier om dat te doen, is wat ons betreft even relaxen met een fijn tijdschrift.

(advertorial)

En als je nu een abonnement op Beau Monde, Grazia, Nouveau, Marie Claire, Flair of VIVA neemt, wordt het je extra aantrekkelijk gemaakt. Niet alleen krijg je dan jouw favo magazine naar keuze lekker thuisbezorgd, je krijgt ook nog eens de limited edition Fab. tas die speciaal gemaakt werd voor het 15-jarig bestaan van Net5. Dit allemaal voor maar 150 euro (dat betekent dat je maar liefst 55 procent korting krijgt!).

De tas is 47×39 centimeter, is gemaakt van stevig maar soepel zwart leer en heeft een ruim ritsvak aan de buitenkant. Van binnen heeft de roze gevoerde tas nog eens drie vakken, waarvan één met rits. De tas is versierd met een panter Fab. sleutelhanger in hartvorm.

Zie jij deze superdeal met een tijdschrift abonnement naar keuze + Fab. tas wel zitten? Klik dan snel hier of op één van de onderstaande foto’s! 

www.magazine.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties