0

HALLMARKMet een berichtje op Facebook, een snelle Whatsapp of een digitale like staan we dagelijks in contact met vrienden, familie, kennissen of collega’s. Deze dierbare personen hebben een plekje in ons hart, maar soms zijn deze mensen veel meer waard dan een virtuele boodschap. Dankzij Hallmark en de Reconnect-campagne kun je nu iemand laten weten wat hij of zij voor je betekent.

(Advertorial)

Hallmark wil graag mensen dichter bij elkaar brengen. Veel mensen vinden het moeilijk om hun gevoel onder woorden te brengen, maar met de Reconnect-campagne maakt Hallmark dit een stuk makkelijker. Voor deze actie is een serie speciale kaarten met bijzondere teksten ontworpen. Zo kun je die lieve vriendin die je al tijden niet hebt gesproken laten weten dat ze niet vergeten is of laat je iemand die je lief hebt weten hoe belangrijk deze persoon voor jou is.

Hoe werkt het? Ga naar de Hallmark site of app en kies een echte, gratis (!), kaart uit de serie die je wil sturen. Ook de postzegel krijg je van Hallmark cadeau! Zo kost een kaartje sturen dus hélemaal NIKS!

Wil jij die special someone een kaartje sturen? Klik dan hier of op één van de onderstaande afbeeldingen om meteen te versturen. Wees er snel bij, want alleen vandaag 31 oktober t/m zondag 2 november ontvang je een gratis postzegel op alle gratis Hallmark Reconnect-kaarten!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.hallmark.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties