0

maroccan oil 150Wij vrouwen zijn continu op zoek naar het beste en fijnste haarproduct dat er maar bestaat om onze lokjes op en top te kunnen verzorgen. Jullie konden laatst nog lezen over het wondermiddeltje arganolie. Het haarverzorgingsmerk Moroccanoil speelt daar maar al te goed op in.

Nu kun je ook nog eens Pink Ribbon steunen als je de speciale Moroccanoil Treatment Limited Pink Ribbon Editie koopt. Het merk wil namelijk aandacht vragen voor de nummer 1 doodsoorzaak onder vrouwen in Nederland van vrouwen in de leeftijdsgroep 35-55 jaar. Met elke Moroccanoil treatment dat verkocht wordt gaat er €8,- direct naar stichting Pink Ribbon. Win win! 1 voor je haar en 1 voor het goede doel.

Wat meteen opvalt als je de dop van het flacon draait is de bijzondere lekkere vanillegeur van het product. De olie is daarnaast makkelijk in gebruik door het pompje want je hebt niet zoveel van het product nodig om in je droge of natte haar te smeren. Moroccanoil Treatment wordt diep opgenomen door de haren. Het bevat naast arganolie vetzuren, omega-3-olien en vitamine die het haar extra glans geven en schade herstelt. Het product is daarom echt super geschikt voor vrouwen die last hebben van pluizig en droog haar door bijvoorbeeld een kleurbehandeling. De treatment is trouwens ook goed te gebruiken voor hairextensions en pruiken.

Het product is nu te verkrijgen bij Moroccanoil verkooppunten. Je betaalt voor een fles Moroccanoil van 125 ml €44,90 (waarvan 8 euro dus naar het goede doel gaat!).

  • photo-2
  • Clients|Moroccanoil

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties