0

150 BlakeNiet alles is even eerlijk verdeeld op deze wereld. Zo maken een aantal celebs zich vooral zorgen om hun kledingkast en verdienen ze bedragen die ze nooit van hun leven opmaken terwijl aan de andere kant van de wereld er de bizarre armoede heerst en mensen rond moeten zien komen van één euro per dag.

Gucci Perfumes wildit verschil kleiner maken. Zij zetten zich in voor onderwijs, gezondheidszorg en juridische bijstand in Kenia, India en Cambodja. Nu heeft het Italiaanse merk een leuke nieuwe actie bedacht om de aandacht te trekken voor meisjes en vrouwen in deze landen en hebben naar zeggen minimaal 1 miljoen dollar om te besteden daar.

Gucci gaat een donatie actie starten met behulp van hun eigen klanten. Er gaat voor iedere verkochte Flora by Gucci, Gucci Guilty pour Femme, Gucci Guilty pour Homme, Gucci Première en Gucci Made to Measure geur een bepaald bedrag naar het goede doel Chime for Change. Op iedere geur hebben ze een persoonlijke actiecode aangebracht waarmee de klanten kunnen inloggen en zelf kunnen bepalen waar hun geld naartoe gaat: onderwijs, gezondheidszorg of de juridische bijstand.

Celebs zijn helemaal enthousiast en namen als Madonna, Jennifer Lopez, Florence Welch, John Legend en natuurlijk het gezicht van Gucci, Blake Lively, steunen dit project. Blake geeft aan zich graag in te zetten voor goede doelen en ze vindt het dan ook echt super dat Gucci dat ook doet.

Wil je de actie steunen? Klik dan op één van de onderstaande geuren om te bestellen!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alpen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties