0

150Adidas, één van onze favo sportmerken, gaat eens in de zoveel tijd samenwerkingen aan voor nieuwe sportcollecties. Stella McCartney is er zo eentje waar Adidas helemaal fan van is, want het Duitse sportmerk werkt al zo’n tien jaar samen met de Britse ontwerpster.

Nu slaan Stella en Adidas weer de handen ineen, maar gooiden het roer iets om: de twee ontwierpen een sportkleding en accessoires voor meiden tussen de vijftien en negentien jaar. Aan de campagnebeelden te zien, is de kleding van de collectie erg speels en jong. De items hebben een moderne touch met abstracte lijnen en opvallende prints, waardoor het er erg creatief uitziet.

“The Adidas StellaSport girl is young, current and vibrant, looking to make a statement and stand out – we wanted to bring that to life within the collection and fuse performance with style to create performance pop”, aldus Stella.

Volgens een woordvoerder van Adidas wordt StellaSport op 15 januari 2015 gelanceerd en zal deze verkrijgbaar zijn via de website van Adidas en bij Topshop en Nordstrom. De prijzen van de kledingstukken variëren van €20 tot €100.

Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder.

  • MTI3MTgyMjE0MjgxNTcwOTQ3
  • MTI3MTgyMjE0MjgxNTk4MjI2
  • MTI3MTgyMjE0MjgxNTk5NDU0
  • MTI3MTgyMjE0NTUwMDM0OTEw
  • MTI3MTgyMjE0NTUwMjQzMzM4
  • adidas_StellaSport_SS15_15_300dpi

www.adidas.nl

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties