0

tc wow fit finder 640Het vrouwenlichaam komt in verschillende vormen. Ieder figuur heeft zo zijn pluspunten en als het even kan, wil je deze in de schijnwerpers zetten als je in bikini op het strand ligt of in een zwembad duikt. Gelukkig heeft TC WOW een geweldige collectie met items voor ieder lichaam!

(advertorial)

Het handige is dat je zelf een top, die in verschillende vormen komt, kunt combineren met een broekje die ook in verschillende modellen verkrijgbaar is. Daarnaast zijn de items uitgevoerd in prachtige kleurtjes en geweldige prints. Van uni seaberry pink tot een zomerse blauwtint of ‘blurred zigzag’ en ‘crocodile chique’: er is voor ieder wat wils om een eigen stijl te creëeren. Jouw strand of zwembad look maak je compleet dankzij de leuke accessoires van TC WOW die perfect matchen bij de bikini’s. Denk bijvoorbeeld aan een omslagdoek, een zomerse tuniek en een maxi jurk.

Weet je niet zo goed welke top en welk broekje jouw lichaam het meest flatteren? Maak dan gebruik van TC WOW’s beach fit finder om de perfecte look voor jouw figuur te ontdekken!

Bekijk hieronder de pasvormen van de tops en de broekjes: deze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de andere kleuren en prints. Klik op jouw favoriet om te bestellen!

www.tcworldofwomen.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties