0

nathan ing 150“Wanneer je een goed idee hebt kan je beter nu beginnen dan een paar jaar wachten, want het bestaat dat deze kans niet meer voorbij komt”, aldus Nathan Moszkowicz. Nathan heeft op jonge leeftijd besloten vol voor zijn kansen als ondernemer te gaan en dat is precies wat jij zou moeten doen!

(advertorial)

In de onderstaande mini-docu vertelt Nathan, die diverse artiesten vertegenwoordigt (denk aan Lil Kleine en Manuel Broekman), over hoe hij zijn artiestenbureau Namam gestart is, met welke mindset hij dit avontuur begonnen is én welke wijze lessen hij geleerd heeft.

Geloof jij net als Nathan volledig in jouw idee en wil je er ook voor de de volle 100% voor gaan? Schrijf je dan nu in voor Jumpstart! Degenen met de beste ideeën mogen deze op het Jumpstartweekend pitchen voor een jury. Hierdoor maken ze kans op een vliegende start voor hun bedrijf!

De winnaar krijgt namelijk een Apple Macbook Pro om zijn of haar business idee uit te werken, het grote netwerk en een persoonlijke mentor van ING, deelname aan het Get Started Programma van Erasmus Center for Entrepeneurship (ECE) en, last but not least, de winnaar mag zijn idee pitchen voor grote investeerders op ‘Get in the Ring’!

Doe snel mee want ING Jumpstart loopt tot 15 september! Alles weten over meedoen? Meer documentaires zien over succesvolle jonge ondernemers? Weten welke topartiest de lekkere beat heeft gemaakt die je steeds hoort? Surf dan snel naar de de ING Jongeren en Studenten Facebook pagina!

www.ing.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties