0

oog knijpen voorbeeldHartstikke leuk al die foto’s met je vriendinnen groepje, maar op één of andere manier ben jij altijd degene die er net niet zo charmant opstaat… Waar je vriendinnen zwoele blikken in de camera werpen, sta jij met een geforceerd lachje te poseren.

Herkenbaar? Dan hebben wij een goede tip voor je! Je hoeft namelijk niet meer degene te zijn die genoegen neemt met ‘wel ok’ op de foto staan, je kan de ster worden van iedere groepsfoto! Deze truc werkt overigens ook heel goed bij het nemen van selfies, je krijgt er vast meer likes door.

Benieuwd? Het grote geheim om fotogenieker te worden is: knijpen. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar door een beetje in je ogen te knijpen krijg je een intensere uitstraling en staat je gezicht op spanning, waardoor het fiercer overkomt. Je krijgt er bijna automatisch een smize door waar Tyra Banks trots op zal zijn.

Het knijp-trucje vergt alleen wel wat oefening. Je wilt natuurlijk niet overkomen alsof je een nummer twee ophoudt of alsof je heel chagrijnig bent. Voordat je deze tip in de praktijk gebruikt is het dan ook verstandig om voor de spiegel een beetje te oefenen.

Geloof je ons niet? Bekijk dan maar eens onderstaande foto’s die het bewijzen!

  • oog knijpen 3
  • oog knijpen 2
  • oog knijpen 1

www.whowhatwear.com

(Beeld: www.instagram.com/marianna_hewitt)

(Tekst: Milan van Vugt )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties