0

TIPGisterenmiddag verzamelden alle hippe BN’er mommy’s en modepers moms zich met hun mini me’s in Amsterdam om de lancering van de kinderkledingcollectie van Campina en ST. Girls bij te wonen.

(Advertorial)

Onder het genot van heerlijke hapjes, alcoholische en non-alcoholische cocktails, of natuurlijk een lekker glaasje melk en fijne deuntjes van de DJ presenteerde Olcay Gulsen en Campina’s Frenkel Denie hun nieuwe samenwerking. Speciaal voor deze samenwerking tussen ST. Girls en Campina werd er onder het motto ‘Die komt er wel’ een cool to school collectie ontwerpen voor de allercoolste Boys en Girls.

De Girls en Boys collectie zijn exclusief verkrijgbaar via Eurosparen. Met de Campina verpakking spaar je dus voor 50% korting op deze collectie! Een actie die Olcay, die een niet heel gemakkelijke jeugd had, aan het hart gaat. Met een korting van 50% wordt ST. Girls voor iedereen toegankelijk.

Wij kregen tijdens de lancering de kans om Olcay Gulsen het fashionable SuperTrash hemd van het lijf te vragen.

Waarom heb je gekozen voor een samenwerking met Campina en waarom past dit merk zo goed bij SuperTrash?
Het partnership met Campina is voor ons een logische match. Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk een gezonde levensstijl is voor kids, deze vormt de basis voor goede schoolprestaties en uiteindelijk een toekomstperspectief. ST. Girls staat voor speelse, fashionable looks en met deze ‘Cool to school’ collectie maken we ons merk in één klap toegankelijk voor een hele schoolgeneratie.

Is er celebrity kindje die je graag in ST. Girls zou zien?
Suri Cruise, geen twijfel over mogelijk. Dit meisje had vanaf jongs af aan al een heel eigen stijltje. Niet zoals North West of Harper die zijn toch vooral heel erg verwend. Je kunt bij Suri ook echt een verschil zien van voor en na de scheiding van haar ouders. Nadat Tom Cruise en Katie Holmes uit elkaar gingen zie je Suri in steeds lossere outfitjes. Suri heeft echt een eigen persoonlijkheid die je ziet ontwikkelen. Toen ze klein was vond ik haar  verschrikkelijk, als drie jarige zag ze eruit als zeven, maar nu draagt ook gewoon af en toe trainingspakjes. Ze fascineert me, ik vind haar ergens namelijk ook heel zielig.

Is Suri Cruise ook een bron van inspiratie voor SuperTrash Girls?
Jazeker, Suri komt regelmatig op onze moodboards terug en we houden haar echt in de gaten.

In deze cool to school collectie zijn ook een aantal jongensitems, kunnen we ook een ST. Boys collectie verwachten?
Ik vond het nu ontzettend leuk om te doen, omdat kids op deze manier zelf kunnen sparen voor hun kleding. Ik denk niet dat er een e
echte boys lijn zal volgen omdat ST. Girls ook echt een mini me lijn is van SuperTrash.

Wat is je favoriete item uit de collectie?
De gehele collectie bestaat uit jassen, sneakers, longsleeves, skinny en denim jeans die zijn geïnspireerd op de samenwerking met Campina. Zo is er een “My Milky Way” longsleeve voor meisjes en een “Fresh like Milk” hoodie voor de jongens. Het shirt met de Milky Way print is ook meteen mijn favoriet, maar ik vind de roze backpack ook fantastisch.

Vanaf nu kun je met Campina sparen voor de ST. Girls en ST. Boys collecties. Deze bestaan uit toen en acht kledingstukken en is verkrijgbaar in de maten 128-176. Bekijk alle foto’s van de lancering en de collectie hieronder.

www.eurosparen.campina.nl/supertrash

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties