0

VaderdagVaderdag staat alweer voor de deur! Komende zondag, de 21ste, is het tijd om deze speciale man in je leven in het zonnetje te zetten. Wil jij je papa graag verwennen, maar weet je even echt niet hoe? Dan hebben wij een héle handige lijst met cadeautjes voor je bij elkaar gezocht.

Je vader is bijzonder en verdient het allerbeste, helaas laat jouw budget dat aan het eind van de maand misschien niet toe. Daarom hebben we een heel scala aan cadeaus verzameld in verschillende prijsklassen voor allerlei verschillende vaders: vaders die op vakantie gaan, vaders die op kantoor werken, vader die graag klussen, vaders die Playstationen, hippe vaders die met de tijd meegaan en vaders die techfreaks zijn. Oh en het allerhandigste, al deze cadeaus zijn bij Zalando.nl of Bol.com te bestellen, oftewel je hoeft er de deur niet voor uit!

Als je jouw cadeau combineert met een flinke glimlach, lief kaartje, een dikke knuffel en een heerlijk ontbijt op bed dan kan de dag van je vader natuurlijk niet meer stuk!

(Beeld: www.hm.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties