0

karl 150Karl Lagerfeld kunnen we wel één van de meest legendarische designers van deze tijd noemen. Met zijn nieuwe collectie die volledig geïnspireerd is op zijn witte Birmaanse kat Choupette en al het andere moois dat hij ooit heeft ontworpen, hebben wij dames genoeg keuze in al zijn filialen, voor de mannen is dit een ander verhaal…

Dames kunnen voor de lijn van de Duitse ontwerper terecht in een aantal winkels, maar voor de mannen was dit er nog niet echt. Daarom heeft Karl nu een winkel geopend gericht op uitsluitend mannenkleding. In Parijs, de woonplaats van de designer, aan Rue Marbeuf zit de twee verdieping tellende boutique.

Het interieur in de winkel is alleen in zwart-wit, waar de Chanel ontwerper ook om bekend staat in zijn eigen look. Naast alle kleding die Karl Lagerfeld in zijn collectie heeft voor het andere geslacht, zullen er ook accessoires worden verkocht. Parfum en souveniers zijn ook te verkrijgen en de prijzen van alle producten zullen variëren tussen de 109 euro tot 2.000 euro.

Dus als jij de outfits van jouw partner helemaal zat bent, neem hem dan mee naar de nieuwe boutique van Karl Lagerfeld.

  • karl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties