0

Las Vegas staat natuurlijk bekend als het walhalla om een gokje te wagen in één van de vele casino’s. Maar je kunt er nog zo veel meer doen. Wat denk je van feesten (What Happens in Vegas, Stays in Vegas) en natuurlijk shoppen!

Met al die big spenders kan het ook niet anders dan dat je er de meest prachtige winkelcentra vindt. Bij The Crystals at The Citycenter kun je merken vinden als Gucci, Tom Ford, Louis Vuitton en Tom Ford. Chanel heeft maar liefst drie verschillende boetieks in hotels. Namelijk in de twee Encore hotels, maar ook in het Bellagio.

In de straat die naar het hotel vernoemd is, kun je ook een Tiffany & Co vinden. Hier kun je een stuk goedkoper sieraden van het merk aanschaffen dan in Nederland. Jeans van J Brand en 7 For All Mankind zijn ook een stuk voordeliger in de Verenigde Staten, dus mis de shops van deze merken niet. Je kunt ze onder andere vinden in Saks.

Natuurlijk is een bezoekje aan de VS niet compleet zonder een aanschaf bij de Apple store. Het merk is hier een stuk goedkoper. Er is er onder andere één te vinden in The Forum Shops.

Lijkt shoppen in Las Vegas je wat maar kun je wel wat extra centjes gebruiken? Zorg er dan voor dan je de pokerregels onder de knie hebt en wie weet kom je met tassen vol kleding terug…

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.pokerlistings.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties