0

TIP-Wegens-succes-Private-Masterclass-Ondernemen-herhaaldBaalde jij er ook zo ontzettend van dat je afgelopen zondag niet bij Annic’s Masterclass Ondernemen in de Koepelkerk in Amsterdam kon zijn? Je hebt groot gelijk! Het publiek was razend enthousiast en we ontvingen talloze mails van ondernemers in spé en mensen die met hun bedrijf naar 2.0 willen die maar wat graag erbij aanwezig hadden willen zijn!

Ben jij één van hen? Dan heb je geluk want ILFN’s founder & director Annic van Wonderen gaat nog een Masterclass Ondernemen geven! Presenteerde Annic vorige keer voor 400 mensen per keer haar persoonlijke verhaal, ideeën en tips, dit keer zal er ze de Masterclass Ondernemen geven aan een heel klein groepje. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat Annic alle tijd heeft om jouw vragen te beantwoorden!

Wat je precies kunt verwachten? Onderwerpen als social media, netwerken, PR en marketing komen onder andere aan bod en bij ieder krijg je een concreet voorbeeld en één of meerdere concrete tips.

Annic van Wonderen (31), founder & director van I Love Fashion News, is ondernemer in hart en nieren. Vier jaar geleden heeft zij I Love Fashion News opgezet en deze site is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fashion site van Nederland met meer dan één miljoen bezoekers per maand. Hoe Annic dit heeft gedaan zonder start kapitaal en zonder studie? Dat wordt ook tijdens deze Private Masterclass duidelijk.

De Private Masterclass Ondernemen vindt plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam op zondag 18 januari van 14:00 – 16:00. Er zijn twee soorten kaartjes verkrijgbaar, allebei mét korting maar één met en één zonder Annic’s eerste boek Masterclass Ondernemen (als je mét boek bestelt dan krijg je korting op het boek!).

Je weet hoe het gaat met de tickets van Annic’s Masterclass Ondernemen: je moet er snel bij zijn. Wacht dus niet langer en bestel een ticket voor jezelf of voor iemand die de Private Masterclass Ondernemen heel goed kan gebruiken (leuk kerstcadeautje!). Tickets bestellen voor de Private Masterclass Ondernemen op zondag 18 januari van 14:00 – 16:00 in het World Fashion Centre in Amsterdam doe je hier!

  • private masterclass

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties