0

TIP-Wegens-succes-Private-Masterclass-Ondernemen-herhaaldHeb jij al tijden dat gouden idee op de plank liggen of loop jij al jaren rond met het plan echt iets voor jezelf te beginnen maar heb je net dat laatste professionele steuntje in de rug nodig? Laat je inspireren door Annic tijdens haar Private Masterclass Ondernemen!

ILFN’s founder & director Annic van Wonderen presenteerde vorig jaar voor 400 mensen per keer in de Amsterdamse Koepelkerk haar persoonlijke verhaal, ideeën en tips: maar wil het deze keer iets minder massaal aanpakken en geeft daarom nu een Masterclass voor een select groepje. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat Annic alle tijd heeft om jouw vragen te beantwoorden!

Wat je precies kunt verwachten? Onderwerpen als social media, netwerken, PR en marketing komen onder andere aan bod en bij ieder krijg je een concreet voorbeeld en één of meerdere concrete tips.

Annic van Wonderen (31), founder & director van I Love Fashion News, is ondernemer in hart en nieren. Vijf jaar geleden heeft zij I Love Fashion News opgezet en deze site is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fashion site van Nederland met meer dan één miljoen bezoekers per maand. Hoe Annic dit heeft gedaan zonder start kapitaal en zonder studie? Dat wordt ook tijdens deze Private Masterclass Ondernemen duidelijk.

De Private Masterclass Ondernemen vindt plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam op zondag 22 maart van 14:00 – 16:30. Er zijn twee soorten kaartjes verkrijgbaar, allebei mét korting maar één met en één zonder Annic’s eerste boek Masterclass Ondernemen (als je mét boek bestelt dan krijg je korting op het boek!).

Je weet hoe het gaat met de tickets van Annic’s Masterclass Ondernemen: je moet er snel bij zijn. Wacht dus niet langer en bestel een ticket voor jezelf of voor iemand die de Private Masterclass Ondernemen heel goed kan gebruiken. Tickets bestellen voor de Private Masterclass Ondernemen op zondag 22 maart van 14:00 – 16:30 in het World Fashion Centre in Amsterdam doe je hier!

www.shop.ticketscript.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties