0

thumbAls er één Engels merk is waarvan wij op de redactie gaan watertanden, dan is het Karen Millen wel. Gebaseerd in Londen, maar verkocht in meer dan 50 landen verspreid over 6 continenten, is het met recht een super succesvol merk te noemen.

(advertorial)

En dat is natuurlijk niet voor niks zo. Karen Millen is geobsedeerd door kwaliteit en elk design wordt gemaakt in hun Londense atelier door getalenteerde ontwerpers die er niet voor schuwen om couture-geïnspireerde technieken te gebruiken.

De hoge kwaliteit is ook terug te vinden in de fitting (die is werkelijk waar perfect!) én de materialen waarvan ze de kleding maken. Van het gebruik van steentjes tot bloemenprints en prachtig kleurgebruik: als je een item van Karen Millen in je kast hebt hangen, dan ben je er gewoon van verzekerd dan het on trend en tijdloos tegelijkertijd is!

Ben je nog niet overtuigd? Dan haalt de sale je misschien wel over! Vanaf vandaag kun je items van Karen Millen online shoppen met korting tot 50 procent! Wij hebben onze favorieten alvast voor je uitgezocht.

Klik op de foto om te bestellen of hier om het complete assortiment te zien!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties