0

All Saints 150All Saints is het merk dat bekend staat om de grove materialen, nonchalante snits en mooie duurzame stoffen én is een favoriet van menig celeb. Ze verkopen van stoere bikerjasjes tot vrouwelijke jurkjes en van mooie skinny jeans tot de perfecte basic items. Of te wel; items die je allemaal in je kast moét hebben.

Helaas zijn ze wel wat prijzig dus kunnen we ze niet allemaal tegelijk aanschaffen en is het normaal even sparen voor de aanvulling van je garderobe met All Saints. Gelukkig is dat dit weekend anders.

Had jij net dat leuke shirtje in gedachte? Of krijg je dat leren jasje maar niet uit je hoofd? Trek dan dit weekend je stoute shopschoenen aan, plunder je bankrekening en sla je slag. Het merk heeft dit weekend namelijk 20 procent korting in alle winkels én online! Heb je geen All Saints winkel in de buurt zitten of heb je echt geen tijd? Dan kun je de fashionable items dus ook gewoon thuis bestellen.

Gebruik voor de korting de code TWENTY en wees er snel bij, want je kunt echt alleen dit weekend met korting shoppen. De actie stopt aanstaande maandag.

Bekijk hieronder onze favorieten!

www.allsaints.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties