0

Folder_voorpagina_640x640Wij vrouwen kunnen nooit genoeg schoenen hebben: iedere vrouw moet eigenlijk sowieso in het bezit zijn van een mooi paar open hakken, dichte hakken, sneakers, enkellaarsjes en stoere biker boots. Het liefst hebben we van elk model verschillende paren in onze collectie hebben maar je begrijpt dat onze schoenenliefhebberij flink kan aantellen… Gelukkig heeft schoenenwinkel Nelson op dit moment de zogenaamde VIP Dagen sale!

(advertorial)

Je krijgt tot en met donderdag 4 december maar liefst 25 procent korting op een hele grote selectie van de Nelson collectie bestaande uit merken als SuperTrash, Timberland, Bronx, Minnetonka en Dr. Martens. Natuurlijk kun je bij één van de 71 winkels van Nelson in Nederland terecht, maar online shoppen is natuurlijk nog fijner!

Naast schoenen voor dames, kun je een deel van de tassen- en herencollectie shoppen met 25 procent discount. De korting is trouwens ook geldig in de Hobb’s winkels en Ecco brandstores. En wist je al dat Nelson een speciale kersthop voor je heeft samengesteld? Handig!

Nieuwsgierig naar tien van onze favorieten uit de sale? Bekijk deze hieronder! Klik op je favoriet om te bestellen of hier om de complete damescollectie die in de aanbieding is te zien!

www.nelson.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties