0

HMDe Eddy Anemain studeerde dit jaar af aan La Chambre in Brussel. Zijn collectie uit zijn laatste schooljaar presenteerde hij voor de H&M Design Award en de rest is geschiedenis. Met de collectie die hij inspireerde op actrice Tilda Swinton in de film ‘I Am Love’ veroverde hij de jury van H&M en mocht hij de award in ontvangst nemen.

Inmiddels is Eddy Anemain gestrikt doorDior. Voordat zijn ontwerpen voor het Franse modehuis voor ons onbereikbaar en vooral onbetaalbaar worden kunnen wij zijn designs vanaf nu in de wacht slepen bij H&M. De sterke collectie vol kleur, bloemdessigns en abstracte patronen is er één die gerust adembenemend genoemd kan worden en waar we inderdaad zijn muse Tilda Swinton in zien lopen.

Samen met H&M heeft de 25-jarige ontwerper nu zijn capsule collectie gelanceerd. De tien stuks uit deze mini-collectie zijn gebaseerd op zijn winnende designs en vertaald naar street style.

De H&M-capsulecollectie van Eddy Anemian is vanaf vandaag verkrijgbaar in geselecteerde H&M-winkels en online. Bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.hm.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties