0

modemusthaves 640Het is lente! Ondanks dat het nu nog tamelijk grijs is buiten, kun je binnen no time jezelf in bikini hullen en misschien ga je over niet te lange tijd wel op vakantie. Hoog tijd om je garderobe alvast een upgrade te geven! Met de nieuwe items van ModeMusthaves.com loop jij er in ieder geval in stijl bij dit voorjaar.

(advertorial)

Zo kun je onder andere voor bikini’s terecht op ModeMusthaves.com maar ook handige zomerse accessoires zoals een strandtas en slippers. Bohemian invloeden vieren hoogtij bij de webshop net als fruitprintjes. Voeg deze toe aan jouw huidige garderobe en in voor dat je het weet ben je zomer-proof.

Helemaal hot zijn ook de initial items. Naast een it-trui met initialen, die super lekker zit, kun je nu ook kettinkjes met initials shoppen. Ook zijn er mokken en petjes verkrijgbaar met jouw favoriete letter of cijfer (of die van je BFF!). Deze items zijn natuurlijk perfect als cadeautje! De sportcollectie van ModeMusthaves.com is ook uitgebreid. Denk aan Hippe sneakers met slangenprint, vrolijke yoga-broeken en een tanktop met daarop ‘Exercise? I thought you said extra fries!‘.

Heb jij een viervoeter? Binnenkort komt ModeMusthaves.com ook met schattige gadgets voor je hond of die van je BFF. Bekijk hieronder alvast een preview van wat je kunt verwachten (de foto van het schattige hondje met de sandalen) én shop de andere items!

www.modemusthaves.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties