0

westwing app 150Het hartje van fashionista’s gaat meestal niet alleen sneller kloppen van mode, maar ook van andere ‘mooie dingen’ zoals een prachtig interieur. Stiekem willen we allemaal een huis om bij weg te dromen en dat ligt nu binnen handbereik met deze musthave app!

(advertorial)

Voor als je Westwing niet kent, even een kleine introductie. Op deze site kun je items van merken als Pols Potten, Villeroy&Boch en Zuiver scoren voor een zacht prijsje. Dagelijks zijn er nieuwe sales van nationale en internationale labels waarbij je kortingen krijgt tot wel 70 procent! Een sale staat een paar dagen online dus je kunt er maar beter snel bij zijn.

En hoe kun je dat nou beter doen dan met je telefoon? Westwing heeft namelijk een mega handige app die echt een musthave is voor iedere interieur liefhebber. Naast dat het de eerste interieur shopping app is van Nederland, staan een aantal van de sales in de app één dag eerder online dan op de site (handig!)! Dankzij de inzoomoptie kun je bovendien precies zien wat je in huis haalt en wij doen altijd megaveel inspiratie op dankzij de Westwing app!

Dus heb je ‘m nog niet? Download de Westwing app dan razendsnel hier om van je huis een droompaleisje te kunnen maken!

www.westwing.nl/app

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties