0

shopping night most wanted 640Ben je op zoek naar dé fashion trends van dit moment? Dan kun je héél goed terecht bij Most Wanted in hun webshop én bij hun boetiek in Rotterdam. Van stoere biker jackets, leuke tassen met fringe en sexy pencil skirts: je vindt het er allemaal! Wij shoppen er graag even ons (digitale) winkelmandje vol maar dit doen we nog liever als er korting is

(advertorial)

En dat is er binnenkort! Wij organiseren samen met Most Wanted op 25 juni vanaf 19:00 een shopping night bij hun boetiek op de Oppert 290 in Rotterdam. Tijdens de shopping night kun je de gehele collectie van Most Wanted shoppen met 20% korting onder het genot van een hapje, drankje en muziekje en, niet al te onbelangrijk, een nieuwe look! De dames van Rob Peetoom zullen je deze avond een mooi make-upje en haarlook geven. Ook is ILFN’s Annic aanwezig en beschikbaar voor styling advies!

Wil jij + 1 bij deze nu al geweldig gezellige en leuke avond aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met jouw gegevens! Ben je geselecteerd, er is een beperkte beschikbaarheid, dan krijg je een mailtje van ons.

Klik hier om alvast te zien wat je kunt shoppen bij Most Wanted!

www.mostwantednl.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties