0

lieke 150Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een iPhone of Samsung Galaxy in zijn of haar bezit. Je kunt hierbij natuurlijk kiezen voor een simpele witte of zwarte versie, maar je kan hem ook een totaal nieuwe look geven!

Dankzij Colorswitch kun je heel makkelijk switchen naar een nieuw, hip kleurtje. De Colorskin is een speciale sticker die je op je iPhone of Samsung Galaxy kunt plakken die perfect aansluit op je toestel. Als we het over een compleet nieuwe look hebben, bedoelen we ook echt compleet! Zelfs je scherm wordt meegenomen in de metamorfose door de gratis bijgeleverde background met hetzelfde patroon als de Colorskin.

Enthousiast geraakt en wil je je telefoon meteen in een nieuw jasje steken? Dan hebben we nu goed nieuws! Het is namelijk uitverkoop bij Colorswitch en alle Colorskin’s zijn nu een stuk goedkoper dan normaal. Haast je dus snel naar de webshop en bestel de leukste voor jouw telefoon.

Om je alvast een voorproefje te geven, hebben wij hieronder drie Colorskins voor de Samsung Galaxy én drie Colorskins voor de iPhone voor jullie geselecteerd. Klik op de foto om meteen te bestellen!

Klik hier om alle Samsung Galaxy of hier om alle iPhone varianten te zien!

www.colorswitch.nl

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties