0

skihut foto 150Het najaar is begonnen en daarmee ook het wintersport seizoen! Dit is het moment om jouw vakantie naar de sneeuw te boeken maar dat is natuurlijk niet het enige wat telt. Minstens zo belangrijk is wat je aantrekt tijdens het skiën! Gelukkig is er één plek waar je terecht kunt voor alles wat je hartje maar kan begeren op wintersport gebied.

(advertorial)

En dat is De Skihut! Deze shop heeft namelijk de grootste wintersport collectie van heel Nederland. Van high fashion wintersportkleding voor op de piste en leuke outfits voor bij de après-ski. Daarnaast zijn alle trends voor deze winter vertegenwoordigd: luxe en kleur is een absolute must dit jaar net als de gespiegelde goggle.

Skibroeken niet charmant? Die van het merk Goldbergh absoluut wel! Deze broek zorgt ervoor dat je billen gelift worden en het maakt je buik platter. Door deze pasvorm lijk je zomaar een maatje slanker. Draag er een hoogwaardige kwaliteit ski-jas van het merk Bogner bij in een mooi kleurtje en de basis voor een comfortabele en hippe ski outfit is er! Je outfit neem je mee in één van de vrolijk gekleurde van Crash Bagage.

Bekijk een aanbod van de collectie van De Skihut hieronder! Shoppen? Klik dan op jouw favoriete item of hier om het complete assortiment te bekijken! Natuurlijk kun je ook naar de winkel gaan: De Skihut in Scheveningen is pas verbouwd en heeft een gloednieuwe ski-afdeling.

www.skihut.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties