0

JEANS CENTREAls er één kledingstuk zichzelf onmisbaar heeft weten te maken in de mode dan is het wel de spijkerbroek. Ben jij een jeans-girl en een fashionista die graag op koopjes jaagt en het liefst shopt tijdens de sale? Let dan goed op girls, want wij hebben heel leuk nieuws voor jullie.

(advertorial)

Van skinny en slim modellen tot straight en bootcut: jeans zijn hot en ook op de catwalk showden designers als Karl Lagerfeld en Dolce & Gabbana denim in hun collectie. Spijkerbroeken zijn dus nog lang geen verleden tijd. Als dat nog geen goede reden is om je garderobe aan te vullen met een jeans, dan is de ‘Denim Market’ dat wel. Dit is namelijk de grootste 10-daagse denim sale van Nederland! Tijdens dit denimspektakel kun je 2 spijkerbroeken voor maar 100 euro (!) scoren. Jeanscentre.nl is the place to be dus voor alle échte jeansliefhebbers.

Alle stores van Jeanscentre.nl gaan tijdens deze sale vanaf 09.00 uur al open, maar online shoppen kan natuurlijk 24/7. Online en offline kun je dus terecht voor een mooie jeans. Deze actie geldt natuurlijk niet alleen voor onze jeans-girls, ook de heren en kids worden niet vergeten. Voor de kleintjes geldt een actie van 2 voor 50 euro.

Bekijk een selectie van de jeans en andere sale items hieronder. Klik op jouw favoriet om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.jeanscentre.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties