0

ILFN-thumbnailTrouwe kijkers van “De Wonderen Wereld van Annic” kregen al een kijkje achter de schermen. ILFN’s founder & director Annic is deze maand namelijk gasthoofdredacteur van het magazine Fashionista! In deze Happy New Year editie krijg je een exclusief kijkje in Annic’s garderobe.

(Advertorial)

Annic mocht even aan het moderoer van Fashionista staan en deelt als gasthoofdredacteur met jouw haar ultieme outfits voor de feestdagen. Zonder glitter en glamour is het niet echt Kerst volgens Annic en dus stelde zij een hele feestelijke shopping samen. Natuurlijk helemaal budget proof voor iedere fashion lover!

Maar, dat niet alleen want Annic hield ook een interview met niemand minder dan sterren-visagist Xelly Cabau van Kasbergen. Ook Xelly geeft een exclusief kijkje in haar leven en onthult haar guilty pleasures en favoriete designer.

Fashionista is nu overal te koop, maar ook online via tijdschrift365.nl verkrijgbaar! Maak maar vast een kop hete thee, pak de koekjes erbij en nestel je in een hoekje van de bank en geniet met de nieuwe Fashionista.

Bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

www.tijdschrift365.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties