0

unitedwardrobe 150Wat is er heerlijker dan tweedehands mode te shoppen? De kleding en accessoires zijn niet alleen origineel maar ook nog vriendelijker voor je portemonnee. Nu dat we steeds meer online gaan shoppen, hebben wij behoefte aan een goede site waar je de mooiste second hand items kunt scoren.

(advertorial)

En die is er! UnitedWardrobe.nl is een fashion netwerk waar modeliefhebbers hun kleding en accessoires kunnen kopen en verkopen. Het werkt heel makkelijk: je koopt iets van iemand met iDeal of Paypal en het product wordt vervolgens door de verkoper opgestuurd. De verkoper krijgt het geld pas als jij je pakketje binnen hebt.

Wil je zelf iets verkopen? Plaats dan een advertentie en zodra je product verkocht is, krijg je een mail met daarin het adres van de koper zodat je het zelf kunt opsturen. Het geld krijg je na 14 dagen op je rekening gestort. Het is dus altijd veilig om te kopen en verkopen bij UnitedWardrobe.nl!

Omdat er al 3500 fashion liefhebbers actief zijn op UnitedWardrobe.nl, is er genoeg moois te scoren. Dus neem snel een kijkje en bied je eigen kleding aan op UnitedWardrobe.nl!

Wij hebben onze favorieten van UnitedWardrobe.nl geselecteerd. Klik op de foto om te shoppen!

www.unitedwardrobe.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties