0

Joline JolinkJoline Jolink is één van de grote namen uit de Nederlandse mode-industrie. De 32-jarige ontwerpster weet elke keer weer te verassen met haar inspirerende collecties.

De collectie van Joline Jolink was alleen te shoppen in de Negen Straatjes in Amsterdam. Maar vanaf half september verhuist deze winkel naar een nieuwe permanente bestemming aan de de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Jolink: “Rotterdam is een creatieve stad met een no-nonsense attitude, waarbij ik mij meteen thuis voelde.” Joline Jolink heeft al ervaring met Rotterdam, in het voorjaar verkocht ze er dertig dagen lang haar kleding in een pop-up store.

In de nieuwe winkel zal de winter collectie van 2013 te koop zijn. Elke collectie van Joline Jolink is geïnspireerd op een sterke vrouw uit het verleden. Na Lee Miller en Amelia Earhart is de muse van deze winter de flamboyante kunstenares Louise Nevelson. Met als resultaat een extraverte collectie, denk aan een gebreid bomberjack, knalrode pluizige kimono vesten en leren leggings in bordeaux, blauw en bruin.

JolineJolink_bomberjack JolineJolink_kimono JolineJolinkFW2013moodshoot JolineJolinkFW2013moodshot(2)

JolineJolinkRotterdam

De nieuwe Joline Jolink winkel in Rotterdam

www.jolinejolink.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties