0

westwing app 150De kans is groot dat als jij een modeliefhebber bent, je ook een warm hart toedraagt aan interieur. Ben jij zo iemand die dol is op mooie dingen? Dan is de volgende app een absolute musthave voor jou!

(advertorial)

Geloof ons: interieurfans, homemakers en decoratieverslaafden kunnen écht niet zonder de app van Westwing.nl. Deze site verrast ons elke dag met nieuwe sales boordevol woonaccessoires en meubels van heel veel nationale en internationale labels (wij noemen een Pols Potten, Villeroy&Boch en Zuiver) met kortingen tot 70% én heeft nu dus als allereerste in Nederland een online interieur shopping-app!

Naast dat je met de Westwing app veilig kunt shoppen op elk moment dat je wil, is het ook nog eens super makkelijk! Dankzij de inzoomoptie weet je precies wat je in huis haalt voordat je het in je digitale winkelmandje gooit. Daarnaast vind je op de Westwing app inspirerende tips van topstylisten en bekende designers die in ieder paleisje van pas komen.

Nog een supergroot voordeel: met de Westwing app shop je de sales één dag eerder dan op de website zodat je niks misloopt! Razendsnel die app downloaden dus! Klik hier voor mee info!

www.westwing.nl/app

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties