0

BEAU MONDEHet prijzencircus is een goed moment in het jaar om toe te geven aan die shopverslaving. Tijdens deze weken scoor je jouw favoriete merken tegen fijne korting bij V&D. Juwelier Beau Monde is gevestigd op de parterre van dit warenhuis en snapt dat een outfit niet compleet is zonder wat extra glitter en glam. Daarom organiseert Beau Monde tijdens het Prijzencircus de Fashionable Jewelry Run.

(advertorial)

In de wereld van Beau Monde is iedere vrouw uniek en daar horen natuurlijk ook de nodige bijzondere sieraden bij. Diamonds are a girls best friend, maar doorgaans een stuk minder vriendelijk voor de portemonnee. Tijdens de Fashionable Jewelry Run krijg je bij Beau Monde 50% korting op diamonds. Bijvoorbeeld op een gouden ringen met diamant of op een hanger met briljant geslepen diamant, maar ook op heel veel sieraden van o.a. Pandora, Ti Sento en Bronzallure.

Shine bright like a diamond en kom tijdens de Fashionable Jewelry Run echt even langs bij Beau Monde. Van 25 september tot en met 12 oktober krijg je namelijk korting op héél véél sieraden!

De kortingen lopen op tot wel 50 procent, dus de shop in de V&D is zeker een bezoekje waard. Liever in alle rust achter je beeldscherm de collectie bekijken? Op www.beau-monde.nl vind je alle collecties en aanbiedingen!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.beau-monde.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties