0

Avelon BijenkorfDe minimalistische grunge chic look is dankzij de Olsen Twins hotter dan ooit. Oversized jassen, beanies en lots of leather: ben jij een fan van deze stijl? Dan word jij zeker enthousiast van het volgende nieuws!

High end merk Avelon is vanaf 15 augustus verkrijgbaar bij modewalhalla de Bijenkorf. Het label van de voormalig Victor&Rolf hoofdontwerper Erik Frenken zal in elk filiaal een pop-up store openen. Dit Nederlandse merk met internationale allure weet precies hoe je high fashion draagbaar maakt. Hun nieuwe collectie draait om luxe met een rauw randje waarbij vooral veel aardtinten zoals bordeauxrood, crème en taupe zijn gebruikt.

De damescollectie zal verkrijgbaar zijn bij de filialen in Amsterdam en Rotterdam, de herencollectie bij het filiaal in Den Haag. Beide collecties zullen tevens te koop zijn via de online store van de Bijenkorf.

Wil jij de designer zelf ontmoeten? Trek dan je meest grungy outfit aan en kom op 7 september naar Den Haag. Hier organiseert Avelon een speciaal event om de opening van de mannenafdeling te vieren, met onder andere een meet & greet met Erik Frenken.

De Avelon collectie voor de Bijenkorf

De Avelon collectie voor de Bijenkorf

www.debijenkorf.nl

(Beeld: Avelon.me)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties