0

www.wetouch.dk mail@wetouch.dk +45 3920 2224Pandora heeft geen introductie nodig. Iedereen kent het sieraden merk van de vele mooie charms en bedels die voor elke verjaardag, feestdag of speciale gebeurtenis het perfecte cadeau is om unforgettable moments te koesteren. Maar, wist je dat er achter Pandora nog veel meer schuilt dan alleen charms?

(Advertorial)

De winter is een bron van inspiratie voor het sieradenlabel, niet alleen winterse avonden vol feestelijke magie en sneeuw leent zich voor ontwerpen, maar ook de herfst is gevuld met sprookjesachtige momenten. De armbanden en ringen uit de Autumn/Winter collectie van Pandora schittert en sparkled dankzij glinsterende steentjes, parels en sterren.

De collectie van Pandora is tijdloos en chic. Net als de beroemde bedels zijn ook de ringen en armbanden te sparen. Je kunt ze namelijk naar hartelust met elkaar combineren en mixen & matchen. Zo stapel je verschillende ringen bij elkaar op en vul je jouw armband aan met sterren en kralen zodat je deze winter kunt shinen in style.

Pandora stelt hoge eisen aan hun collectie en designs. De juwelen worden door experts van het hoogste niveau gemaakt en leveren aan elk ontwerp met de hand de finishing touch. Maar, dat niet alleen. Elk sierraad is gemaakt met de beste materialen en bedoeld om belangrijke momenten in het leven van een vrouw te vieren.

Bekijk een aantal van de mooiste creaties uit de collectie hieronder. Wil je bestellen of meer zien van Pandora? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.pandora.net

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties