0

Kim Thumb 150Als we het woord selfie opzoeken in het woordenboek zullen we vast en zeker Kim Kardashian‘s naam erachter vinden. De reality ster is een ware pro geworden in het maken van het zelfportet en deelt deze dagelijks via haar social media kanalen. Of dit van haar alleen is, met dochtertje North of met haar celeb vrienden: iedereen kan meegenieten met het leven van Kim.

Kim Kardashian is op zichzelf al een product en naast haar kleding-, make-up- en parfumlijn brengt de reality ster binnenkort haar eigen boek uit. Voor het allereerst in print zullen de favoriete zelfgemaakte kiekjes van de 33-jarige moeder te zien zijn in een boekwerk. Denk aan haar leukste throwback plaatjes en de uber-sexy  glam foto’s. Naast de posts die de trouwe volgers al kennen, zullen er in het boek nooit eerder getoonde beelden te zien zijn.

Kan je niet wachten om het boek, opgevallend genaamd Selfish, te bemachtigen? Je moet nog even geduld hebben, het zal pas in april 2015 worden uitgebracht. Zet hem dus maar wel alvast op je verlanglijstje want de prijs zal waarschijnlijk maar rond 15 euro liggen!

  • Kim K

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties