0

Bijenkorf filiaal AmsterdamAls het op schoenen aankomt, is warenhuis de Bijenkorf één van de grootste shopwalhalla’s om een droom paar te scoren. Bijna alle merken zitten hier onder één dak en het is haast onmogelijk om zonder een paar nieuwe schoenen aan jouw voetjes deze winkel te verlaten.

Iedere vrouw heeft altijd wel een goede reden om een nieuw paar schoenen in te slaan en vooral als we deze met fijne korting kunnen scoren. De Bijenkorf heeft onwijs veel schoenenmerken zoals onder andere Acne Studios, Alexander Wang, Chloé, Givenchy, SuperTrash en Tory Burch. Vanaf vandaag kan jij al deze designer shoes met maar liefst 20% online shoppen!

Op bijna alle damesschoenen krijg jij nu fijne korting en je hoeft er geen eens de deur vooruit. Tot en met 16 november kan jij jezelf verwennen met bijvoorbeeld die ene biker boots die je al zolang wilde hebben of dat ene paar high heels waar je nog over zat te twijfelen. Als er een moment is om nog een aantal mooie najaarsschoenen te kopen is dat nu wel!

Kan je niet wachten om online jouw slag te slaan voor jouw droom paar schoenen? Klik dan hier om meteen een paar te bestellen!

  • Bijenkorf filiaal Amsterdam

www.debijenkorf.nl

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties