0

leighton_meester_nelly_9Leighton Meester was als Blair Waldorf een grote stijlinspiratie, maar ook in het echte leven valt er eigenlijk niks aan te merken op de outfit keuzes van de actrice/zangeres in spé. Niet in de laatste plaats natuurlijk, omdat hij vol zit met prachtige designer items!

Ook zo dol op Leightons stijl? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Ze is namelijk een winkel begonnen op eBay met items uit haar kast en jij kan gewoon meebieden! Niet alleen heb je na je aankoop een item van Leighton in je bezit, je hebt ook nog eens een goede daad verricht. 100% van de opbrengsten gaan namelijk naar het goede doel dat zij steunt: Many Hopes.

Many Hopes is een organisatie die wezen en verlaten kinderen uit met name Kenia een nieuwe kans geeft. Ze bieden ze onderdak, eten, liefde en scholing en voeden ze op om later zelf ‘influencers‘ te worden.

Bekijk hieronder een paar van de items die ze te koop aanbiedt op eBay en Leightons Instagram updates over haar liefdadigheidsactie! Klik hier om naar haar eBay pagina te gaan en klik op de items hieronder als je daar verliefd op bent geworden.

(Beeld: www.nelly.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties