0

vita coco 7 kopieHet voorjaar is begonnen en de kans is groot dat je over niet al te lange tijd op vakantie gaat. Een bikini body waar jij je prettig bij voelt is een must en een beetje sporten daarvoor kan nooit kwaad. Vita Coco is 100% natuurlijk kokoswater en past perfect bij een actieve en gezonde levensstijl.

Daarom organiseert Vita Coco van 20 tot en met 26 april Vita Coco 7. Samen met zeven andere partijen worden die week zeven verschillende sportclinics gegeven door heel Nederland. Het leuke is dat iedereen zich gratis kan inschrijven voor de lessen die door professionele instructeurs worden gegeven.

Op maandag 20 april kun je terecht bij Running Girls Groningen voor een stevig potje rennen. Dinsdag 21 april is het tijd voor Yoga bij Lululemon in Amsterdam en op woensdag 22 april wordt er ge-SUP’t bij Brunotti & Topsup in Loosdrecht. Op donderdag 23 april is het tijd voor een bootcamp bij The Bootcamp Club en vrijdag 24 april wordt kun je helemaal losgaan tijdens een kickbox les in de Vondelgym in Amsterdam. Tot slot kun je in het weekend crossfit doen bij Sixforty in Rotterdam en op zondag wordt er gesurfd bij Hart Beach in Scheveningen.

Wil jij je inschrijven? Ga dan razendsnel naar 7Days7Ways.nl! Vol is namelijk vol…

  • vita coco 7 kopie
  • vc 7 ICONIC kopie
  • Vita Coco Range

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties