0

sophia webster diptic 150Hoge hakken zijn voor velen de ultieme vorm van vrouwelijkheid. Ze maken ons langer, laten ons slanker lijken, doen wonderen voor onze kuiten en zorgen voor pronte billetjes. Ook zorgen ze dat je rechter staat, je schouders naar achteren gooit en je borsten dus vooruit. Ja, een paar killer heels kunnen wonderen verrichten!

En op welke dag wil je meer dan ooit die vrouwlijkheid uitstralen? Juist, op je trouwdag! Mocht je nog op zoek zijn naar jouw perfecte prinsessenmuiltjes om het ja-woord in te geven, dan hebben wij een goede tip voor je. De voormalige assistent van Kirk Atwood, Sophia Webster, heeft namelijk een bridal schoenenlijn ontwikkeld.

Met haar vrolijke, speelse schoenen was Sophia al vanaf haar eerste collectie een hit onder de A-listers. Sinds ze vorig jaar zelf is getrouwd, wilde ze graag een bruiloftscollectie ontwikkelen. Nu kan je deze collectie, met remakes van haar bestsellers, online bestellen op haar website of via net-a-porter.com. Ook in de Bridal collectie komt Sophia’s speelse kant naar voren: op de onderkant van alle schoenen staat namelijk Wifey for Livey. Leuk!

De schoenen van Sophia kan je kennen van de foto van Rosie Huntington-Whitely als Barbie, de harige schoenen die Cara, Suki en Georgia dragen voor Vogue en op de rode loper hebben ze onder andere aan de voetjes van Louise Roe mogen schitteren!

Bekijk de collectie hieronder.

(Beeld: www.sophiawebster.com)

(Vormgeving: http://www.thecoveteur.com/sophia-webster/)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties