0

mario_testino_para_wolford_2721_645x 150Anno 2014 komen en gaan de winkels van verschillende merken en moet je er snel bij zijn wil je een kijkje kunnen nemen. Op Schiphol zal binnenkort een nieuwe pop-up store geopend worden, van een heel fijn lingeriemerk.

Naast Victoria’s Secret is binnenkort ook het Oostenrijkse merk Wolford binnenkort te vinden op het vliegveld. In de tijdelijke winkel zul je de super fijne panty’s van dit merk vinden en draait volledig om de nieuwe collectie. De Pure 50 Tights panty’s, die geplakte naden hebben en een extra brede taille band zijn onzichtbaar onder strakke jurkjes. Wat heel goed uitkomt nu de feestmaand steeds dichterbij komt!

In de Wolford pop-up store zullen overal de campagnebeelden te zien zijn van de prijswinnende collectie. Deze foto’s zijn door niemand minder gemaakt dan Mario Testino en dat beloofd heel wat goeds. De winkel bevindt zich in de Schengen Wing van Schiphol, maar zal hier maar voor korte periode zijn.

Vanaf 1 december tot en met 2 januari kan jij een kijkje nemen in de pop-up store en de fijne panty’s scoren. Wees er dus snel bij, want voor je het weet is de winkel weer van de aardbodem verdwenen!

Bekijk onderstaande foto’s voor alvast een aantal campagnebeelden van Wolford.

  • mario_testino_para_wolford_2721_645x
  • Testino-shootet-für-Wolford_klein

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties