0

TIP Sarah Jessica Parker selecteert haar favo sieraden voor jouHoewel jij je soms misschien afvraagt wat het modegevoel is van Sarah Jessica Parker als je haar weer spot in UGG’s, baggy jeans en een donsjack is de actrice wel degelijk een fashionista. Dit bewijst ze dankzij haar samenwerking met Halston en haar eigen schoenenlijn die sinds kort te krijgen is.

Nu heeft de voormalig Sex And The City actrice er een nieuwe leuke job bij; de mooiste ontwerpen uitkiezen voor de exclusieve nieuwe sieradenwebshop We The Adorned. Het idee achter de site is dat populaire sieradenmerken als Pamela Love, Fenton, Dannijo en Lulu Frost hun designs in de verkoop kunnen doen, ook al zijn ze niet zo main stream en geschikt voor grote warenhuizen en webshops.

Maar voordat de speciale collecties, die exclusief voor de webshop worden gemaakt, bij We The Adorned worden aangeboden gaan ze eerst langs SJP. Zij geeft haar mening over de designs en geeft een go of no go om de collectie in de webshop te gaan zetten.

We The Adorned gaat komend voorjaar live en onder andere het geliefde Pamela Love en Dannijo hebben al toegezegd een samenwerking aan te gaan. Wij gaan zeker een kijkje nemen in de webshop!

sarah jessica parker we the adorned

Dannijo

Dannijo

Pamela Love

Pamela Love

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties