0

TIP Ruik naar de zomer met het nieuwe parfum van BvlgariNu het zonnetje schijnt, verdwijnen de typische, zware wintergeuren sneller naar de achtergrond dan we hadden kunnen vermoeden, maar die moeten natuurlijk wel vervangen worden door iets anders. Kortom: het is tijd om lekkere, frisse geuren in de te slaan!

Een parfum perfect voor de warme dagen moet volgens ons aan een aantal eisen voldoen: het moet licht zijn, maar wel goed blijven hangen, het moet niet te overheersend zijn, maar je moet het wel ruiken als je ‘m opspuit en als je eraan snuift, moet je een instant happy gevoel krijgen.

Bvlgari brengt een nieuw parfum op de markt die volgens ons precies in dat straatje valt. Bvlgari Omnia Indian Garnet is geïnspireerd op, zoals de naam je vast al deed vermoeden, India. India is namelijk al meer dan vijfduizend jaar verbonden met parfum. Geuren zijn daar opstapjes naar de goden en ze worden gebruikt als de ultieme verleidingswapens. En dat laatste herkennen we wel, hè dames?

Wanneer wij de parfum in haar feloranje flesje zien, kunnen wij alleen nog maar aan mooi weer en vrije dagen denken. En de geur doet dit eigenlijk nog meer! Als we hem opspuiten, ruiken we in eerste instantie een zachte citrusgeur. Dit zijn duidelijk de frisse Siciliaanse mandarijn en de zoete saffraan die de kopnoten van de parfum vormen.

Als we even wachten, verandert de geur ietwat. De hartnoten komen duidelijk naar boven: Indische tuberoos en de osmanthusbloem. Deze ingrediënten moeten zorgen voor een vrouwelijke en sensuele geur en dit klopt zeker. Het ruikt ook al een stuk klassieker dan het eerder deed.

De basisnoten bestaan uit Indische houtsoorten en amber, die het geheel een blijvende zachte en mysterieuze geur geven. Spuit dit parfum op voor een date en je zit gebakken, hoor!

Volgens de I Love Fashion News redactie is deze parfum echt een musthave! Wij raden je daarom ook zeker aan om in juni even aan dit review terug te denken, want dan ligt Bvlgari Omnia Indian Garnet samen met een bijpassende lichaamsolie en een zeepje in de winkel.
bvlgari Bvlgari parfum BUL_100588_IndianGarnetModel_A3_-_TIFF_300.tif Bvlgari parfum3 blvgari parfum1

www.bulgari.com

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties