0

roberto cavalli 150Ibiza is momenteel dé hotspot waar iedereen geniet van zijn of haar vakantie. Je hebt hier de meest exclusieve feesten, de beste clubs, de meest mooie stranden en de lekkerste restaurants.

Roberto Cavalli heeft al verschillende restaurants in de meest uiteenlopende landen en besloot om het Spaanse partyeiland aan dit lijstje toe te voegen. De nieuwe hotspot zal bestaan uit een open air restaurant dat Italiaanse gerechten serveert met Toscaanse invloeden en rode wijn van de Cavalli-wijngaarden.

Natuurlijk is dit niet groots genoeg voor meneer Cavalli, dus besloot hij om er ook nog een lounge-area en club bij te voegen. Hier kunnen gasten lekker nippen aan hun glaasje wijn en ondertussen genieten van de mooie aankleding. De stoelen in de restaurant-club zijn bekleed met zebraprint en de tafelkleden zijn versierd met acht verschillende bloemstukken. De rest van het interieur is gevuld met items uit de ontwerpers’ Home Collection.

“Goede muziek, goed voedsel en goed gezelschap in een elegante omgeving, dat is de filosofie van mijn restaurant”, zo zegt de ontwerper. “Ik heb mijn passie voor schoonheid en sensualiteit gecombineerd in dit restaurant”.

  • roberto cavalli 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties