0

rachel zoe 640Als modemeisje zijn er een paar van series die je al-tijd keek. Wat ons betreft was The Rachel Zoe Project ongetwijfeld één van deze programma’s. We volgden de styliste terwijl ze zich klaarmaakte voor shoots, jurken uitzocht voor haar klanten en terwijl zij haar eigen modelabel opzette.

Inmiddels is The Rachel Zoe Project niet meer op tv, uiteindelijk ging het downhill met de kijkcijfers, maar is haar label een gevestigde naam geworden. De hoogste tijd dus om terug te keren op de buis, moet de styliste van de sterren hebben gedacht. Op haar website The Zoe Report is deze terugkeer officieel aangekondigd!

Vanaf september draait haar nieuwe programma ‘Fashionably Late With Rachel Zoe’ op de Amerikaanse zender Lifetime en wij kunnen ‘m ongetwijfeld ergens online vandaan plukken. Je kan een talkshow-achtige opzet verwachten met als vaste gast een goede vriend van Rachel, Derek Blasberg. Ook kunnen we haar man Rodger in de show verwachten en een wekelijkse ‘speciale’ gast. Er zal worden gepraat over trends, lifestyle en popcultuur. In de woorden van Rachel: “It’s basically like the most glamorous cocktail party with the chicest guests ever”.

Bekijk hieronder snel Rachel’s Instagram aankondiging!

(Beeld: www.instagram.com/rachelzoe)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties