0

TIP Raak nooit meer je koffer kwijt met de nieuwe serie van Rimowa!In de zomer er lekker een paar weken tussenuit om de zon op te zoeken; iedereen houdt ervan en het grote deel van Nederland doet het ook massaal. Maar hoe gestrest raak je bij het idee dat na je lange vlucht je koffer niet is aangekomen op het vliegveld van bestemming?

Hier hoef je niet meer bang voor te zijn! Rimowa heeft, in samenwerking met T-Mobile en Airbus, de Bag2Go ontwikkeld. Deze koffers bevatten een chip die contact maakt met de geautomatiseerde bagagelijnen van vluchthavens. Met een bijbehorende app kun je als reiziger op ieder moment zien waar je koffer is. Bovendien is het mogelijk om te zien wanneer en waar de koffer is geopend. Ook wel zo fijn om te weten dat niet iemand anders stiekem in je koffer zit te neuzen.

Nog een handig detail: de koffer bevat een weegschaal! Je trekt de hendel omhoog en de koffer weegt zichzelf, hoe handig is dat! Komen we ook niet meer voor verrassingen te staan wanneer we de koffer inchecken. Ga dus voortaan met een geheel gerust hart op vakantie!

bag2go koffer rimowa

www.rimowa.de

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties